Välkommen till Dinosar.se


MinidinoSidan är under uppbyggnad (och admin är under upplärning i wordpress samtidigt), men inom kort kommer du att kunna läsa lite av varje som rör de utdöda djuren här. Jag kommer att blanda såväl rena faktaposter med nyheter, nya fynd till rena nöjesposter som olika typer av dinosaurieleksaker, dinosaurier på film och så vidare. Vi behöver inte ta så allvarligt på det här, det är ju ändå djur som trillade av pinn för en ganska lång stund sedan, känns inte riktigt som att de blir förbannade om vi skojar till det lite på deras bekostnad.

Och innan du frågar, nej sidans namn är inte felstavat. Det är inte tänkt att stå ”dinosaur” utan dinosar är snarare en något barnslig böjning av ordet dino till obestämd plural (typ). Tänk en unge som ser en bild på ett gäng dinosaurier och utbrister ”dinosar!”

Minidino är både en av sonens mjukdjur och för stundens bloggens maskot