Fredagsfilmen: Dinocroc VS Supergator (2010)


Betydligt högre betyg än sin föregångare Dinocroc på IMDB, hela 3,3. Spontan gissning är att det extra betyget beror på att det var en av David Carradines sista roller snarare än att det är en bättre film.
Dinokrokodilen (som går på två ben och är sjukt mycket sämre animerad den här vändan) överlevde förra filmen och är omplåstrad, ihopläkt och givetvis förrymd utan att någon människa kan rå på den. Precis som med alla andra ”versus-filmer” den här genren fört med sig på senare år är svaret givetvis att kalla in en annan förhistorisk spelare så att de båda får ta död på varandra.

Varför ett par fossilerade tänder skulle göra mer skada på kött och blod än en redig missil är dock inget den här typen av filmer vill ta upp direkt.

IMDb – Dinocroc vs. Supergator (TV 2010).