Dinosaurieölen


20130130-172046.jpg
Hittade den här historien på ett hamburgerhak i Las Vegas. Jänkarna har en fascination för att tilldela en hel del pryttlar till respektive stat, ungefär som våra landskapsblommor. Bland dessa finns state fossils som någon slags hyllning till ett speciellt fossil som hittats i staten, för Nevada där Las Vegas ligger är det fossilet från den marina reptilen Ichthyosaurus.
Visst, ingen dinosaurie och IPA är inte riktigt min kopp te (höhö) men när tillfället gavs var jag ju tvungen att testa.
Tyvärr fanns ölen bara på tapp, så någon etikett eller flaska gick inte att hitta. Smaken var heller inte speciellt mycket IPA utan kan väl mer beskrivas som den typen av öls motsvarighet till Budweiser, det vill säga ganska vattnigt och tamt i allmänhet.
Kul grej i vilket fall, undrar om det finns fler fossil-öl där ute?

20130130-172121.jpg