Dinosaurier dog i rullstolar


 

New Evidence Suggests Dinosaurs Died In Cretaceous Period Hospice | The Onion - America's Finest News Source

The Onion, som givetvis är känd som den absolut mest seriösa nyhetssajten i världen, har publicerat en, säkerligen minst lika seriös, studie som ger nya svar på hur dinosaurierna dog ut: De blev för gamla helt enkelt.

”När dinosaurierna blev för gamla för att ta hand om sig själva lastades de upp på Triceratopser och skickades iväg till äldreboende där Ankylosaurier tog hand om dem” är ett utdrag ur rapporten, som även nämner fossil av hemmasnickrade rullstolar och filtar för att hålla åldringarna varma.

Varför har ingen kommit på den idén förr?

New Evidence Suggests Dinosaurs Died In Cretaceous Period Hospice | The Onion – America’s Finest News Source.