Fira Dinovember!


Lite av en konstig grej (men det är ju vad dinosar är till för). En slags Earth hour kombinerat med no shave november (movember).

”Every year, my wife and I devote the month of November to convincing our children their plastic dinosaur figures come to life while they sleep.

…Why do we do this? Because in the age of iPads and Netflix, we don’t want our kids to lose their sense of wonder and imagination. In a time when the answers to all the world’s questions are a web-search away, we want our kids to experience a little mystery. All it takes some time and energy, creativity, and a few plastic dinosaurs.”

Från en jezebel-länk

Min knodd är för liten för det här, men det är en jättefin idé bland allt annat digitalt (min nöjer sig för stunden med att alla tåg i världen har känslor. Men dinosaurier är på andraplats, så om ett år kan det funka).

20131113-233854.jpg